Union Amical Des Corses Dakar

Dakar-Plateau
Union Amical Des Corses Dakar Genel
Union Amical Des Corses Dakar Genel
Union Amical Des Corses Dakar Genel
Union Amical Des Corses Dakar Genel
Union Amical Des Corses Dakar Öne Çıkan Resim
Image More +39 fotoğraf
Union Amical Des Corses Dakar
Rte de la Corniche Estate , Dakar-Plateau

Union Amical Des Corses Dakar konaklamanızda Dakar merkezinde, Ile de Goree Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Sandaga Pazarı ile 11 dakika mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Büyük Dakar Camisi ile 3,7 km (2,3 mi) ve Cheikh Anta Diop Üniversitesi ile 4,6 km (2,9 mi) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 9 oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Family Dört Kişilik Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x