Hotel Nina

Dakar-Plateau
Hotel Nina Genel
Hotel Nina Genel
Hotel Nina Genel
Hotel Nina Öne Çıkan Resim
Hotel Nina İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hotel Nina
43 Rue, Saint Michelle , Dakar-Plateau

Dakar bölgesindeki Hotel Nina konaklamanızda, La Galerie Antenna ve Başkanlık Sarayı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Place de l'Indépendance ile 0,3 mi (0,5 km) ve Gouvernance de Dakar ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve plazma televizyon bulunan 41 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Süit
Süit
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x