Rysara Hotel

Dakar-Plateau
Rysara Hotel Öne Çıkan Resim
Rysara Hotel Dış Mekan
Rysara Hotel İç Mekan
Rysara Hotel Kahvaltı
Rysara Hotel Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Rysara Hotel
8 Avenue des Jambaars , Dakar-Plateau

Rysara Hotel misafirlere Dakar merkezinde, IFAN Afrika Sanatları Müzesi ve Musée Théodore Monod ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Başkanlık Sarayı ile 0,7 mi (1 km) ve La Galerie Antenna ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 16 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Comfort Oda
Room
Junior Süit
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x