Uma Giri Villa Ubud

Ubud
Uma Giri Villa Ubud Öne Çıkan Resim
Uma Giri Villa Ubud Dış Mekan
Uma Giri Villa Ubud Dış Mekan
Uma Giri Villa Ubud Dış Mekan
Uma Giri Villa Ubud Kahvaltı
Image More +95 fotoğraf
Uma Giri Villa Ubud
Jl. Raya Laplapan, Pejeng Kaja Banjar Laplapan , Ubud

Ubud bölgesindeki Uma Giri Villa Ubud konaklamanızda, Peliatan Kraliyet Sarayı ve Pura Penataran Sasih ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Ubud Maymun Ormanı ile 3,6 mi (5,7 km) ve Ubud Peliatan Balerung Sahnesi ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Uma Giri Villa Ubud misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası (Lempunyang Jungle)
Room
Villa, 1 Yatak Odası (Batur Pool)
Room
Villa, 1 Yatak Odası (Batukaru Pool Side)
Room
Villa, 2 Yatak Odası (Agung Rice Field)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x