Dewi Sri Private Villa

Lesser Sunda Islands, Ubud
Dewi Sri Private Villa Öne Çıkan Resim
Dewi Sri Private Villa Dış Mekan
Dewi Sri Private Villa İç Mekan
Dewi Sri Private Villa Kahvaltı
Dewi Sri Private Villa Yerinde Yemek
Image More +17 fotoğraf
Dewi Sri Private Villa
Jalan Subak Sala, Br. Sala, Pejeng Kawan Tampaksiring, Gianyar Lesser Sunda Islands, Ubud

Ubud bölgesindeki Dewi Sri Private Villa konaklamanızda Pura Penataran Sasih ve Peliatan Kraliyet Sarayı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu villa Ubud Maymun Ormanı ile 3,7 mi (5,9 km) ve Ubud Peliatan Balerung Sahnesi ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 6 klimalı odada özel havuz ve LCD televizyon vardır. Özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Misafirler 5 km içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x