Villa Awang Awang

Lesser Sunda Islands, Ubud
Villa Awang Awang Öne Çıkan Resim
Villa Awang Awang Dış Mekan
Villa Awang Awang Dış Mekan
Villa Awang Awang Dış Mekan
Villa Awang Awang Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Villa Awang Awang
Jalan Melayang Lesser Sunda Islands, Ubud

Ubud bölgesindeki Villa Awang Awang misafirlere nehir üzerinde, Peliatan Kraliyet Sarayı ve Ubud Peliatan Balerung Sahnesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Ubud Maymun Ormanı ile 3,8 mi (6,1 km) ve Pura Penataran Sasih ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve düz ekran televizyon olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 5 açık yüzme havuzu ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz ulaşım servisiyle yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa Awang Awang , 5 Bedrooms , Private Pool , Valley View
Villa
Villa Melah, 3 Bedrooms, Private Pool, Valley View
Room
Villa Luwih, Private Pool, Valley View
Room
Villa Beji , 2 Bedrooms , Private pool, Valley View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x