Paon Desa Ubud Hotel

Pejeng Kawan
Paon Desa Ubud Hotel Öne Çıkan Resim
Paon Desa Ubud Hotel Dış Mekan
Paon Desa Ubud Hotel Dış Mekan
Paon Desa Ubud Hotel Dış Mekan
Paon Desa Ubud Hotel Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Paon Desa Ubud Hotel
Banjar Laplapan , Pejeng Kawan

Ubud bölgesindeki Paon Desa Ubud Hotel konaklamanızda, Peliatan Kraliyet Sarayı ve Pura Penataran Sasih ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Ubud Maymun Ormanı ile 3,2 mi (5,2 km) ve Ubud Peliatan Balerung Sahnesi ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, Balkon (with Rice Field View)
Room
Süit, Balkon (with Rice Field View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x