Tung Thu Beach Bungalow

Kuzey Vietnam, Cát Bà
Tung Thu Beach Bungalow Öne Çıkan Resim
Tung Thu Beach Bungalow Dış Mekan
Tung Thu Beach Bungalow Dış Mekan
Tung Thu Beach Bungalow Dış Mekan
Tung Thu Beach Bungalow Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Tung Thu Beach Bungalow
Tung Thu Beach, Cat Ba Island Kuzey Vietnam, Cát Bà

Tung Thu Beach Bungalow misafirlere Hai Phong (Cat Hai) bölgesinde, Cannon Hisarı ve Lan Ha Körfezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Ba Trai Dao Adası ile 1,1 mi (1,8 km) ve Cat Co Plajı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

7 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda (Big, 5 Beds)
Family
Family Oda (Big, 6 Beds)
Family
Family Oda (Small)
Bungalov,
Bungalov, Denize Sıfır
Room
Bungalov, Denize Sıfır (Big )

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x