Draco QK3 Cat Ba

Kuzey Vietnam, Cát Bà
Draco QK3 Cat Ba Genel
Draco QK3 Cat Ba Genel
Draco QK3 Cat Ba Öne Çıkan Resim
Draco QK3 Cat Ba Dış Mekan
Draco QK3 Cat Ba Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Draco QK3 Cat Ba
251 Duong 1/4 Cat Ba Kuzey Vietnam, Cát Bà

Draco QK3 Cat Ba misafirlere Hai Phong (Cat Hai) bölgesinde, Cat Co Plajı ve Tung Thu Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lan Ha Körfezi ile 1,2 mi (1,9 km) ve Cannon Hisarı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Red Shell misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 120 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Family
Family Süit
Presidential
Presidential Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Balkon
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x