Tuk Tuk Guesthouse Koh Chang

Tayland Doğu Sahili, Ko Chang
Tuk Tuk Guesthouse Koh Chang Genel
Tuk Tuk Guesthouse Koh Chang Genel
Tuk Tuk Guesthouse Koh Chang Genel
Tuk Tuk Guesthouse Koh Chang Öne Çıkan Resim
Tuk Tuk Guesthouse Koh Chang Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Tuk Tuk Guesthouse Koh Chang
8/11 Moo 4, White Sand Beach Tayland Doğu Sahili, Ko Chang

Ko Chang bölgesindeki Tuk Tuk Guesthouse Koh Chang misafirlere alışveriş bölgesinde, White Sand Beach (Beyaz Kum Plajı) ile Ko Chang Ulusal Parkı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pearl Plajı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Klong Prao Plajı ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Tuk Tuk Guesthouse Koh Chang misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

11 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Air-con Room
Tek
Tek Kişilik Oda, Karma Ranzalı Oda, Ortak Banyo (Fan)
Basic
Basic Oda (Fan)
Family
Family Oda (Bungalow)
Room
Standard Bungalov
Room
Traditional Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x