Bamboo at Koh Chang Resort

Tayland Doğu Sahili, Ko Chang
Bamboo at Koh Chang Resort Öne Çıkan Resim
Bamboo at Koh Chang Resort Dış Mekan
Bamboo at Koh Chang Resort Dış Mekan
Bamboo at Koh Chang Resort Dış Mekan
Bamboo at Koh Chang Resort Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Bamboo at Koh Chang Resort
8/4 moo 4, White Sand Beach Tayland Doğu Sahili, Ko Chang

Bamboo at Koh Chang Resort misafirlere Ko Chang bölgesinde, plajda, White Sand Beach (Beyaz Kum Plajı) ve Ko Chang Ulusal Parkı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Pearl Plajı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Klong Prao Plajı ile 3,1 mi (4,9 km) mesafede.

Bamboo at Koh Chang Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 33 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Double Room
Room
Beachfront Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x