KohChang Lagoon Princess

Tayland Doğu Sahili, Ko Chang
KohChang Lagoon Princess Öne Çıkan Resim
KohChang Lagoon Princess Dış Mekan
KohChang Lagoon Princess Oda Düzeni
KohChang Lagoon Princess Oda Düzeni
KohChang Lagoon Princess Oda Düzeni
Image More +36 fotoğraf
KohChang Lagoon Princess
7/5 Moo.4 Tayland Doğu Sahili, Ko Chang

KohChang Lagoon Princess misafirlere Ko Chang bölgesinde, plajda, White Sand Beach (Beyaz Kum Plajı) ve Ko Chang Ulusal Parkı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Pearl Plajı ile 1,5 mi (2,5 km) ve Klong Prao Plajı ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 75 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Room, No Window, No Balcony
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Cluster Villa
Room
Superior Room
Room
Seaview Cluster Villa
Room
Honeymoon Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x