Trinity Hotel

Addis Ababa
Trinity Hotel Genel
Trinity Hotel Öne Çıkan Resim
Trinity Hotel İç Mekan
Trinity Hotel İç Mekan
Trinity Hotel İç Mekan
Image More +47 fotoğraf
Trinity Hotel
Bole Medhanialem Road , Addis Ababa

Trinity Hotel konaklamanızda Addis Ababa merkezinde, Edna Alışveriş Merkezi yakınında ve Medhane Alem Kilisesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Meskel Meydanı ile 4 km (2,5 mil) ve Addis Ababa Stadyumu ile 4,2 km (2,6 mil) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

21 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x