Mimi's Boutique Hotel

Addis Ababa
Mimi's Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Mimi's Boutique Hotel Dış Mekan
Mimi's Boutique Hotel İç Mekan
Mimi's Boutique Hotel İç Mekan
Mimi's Boutique Hotel Kahvaltı
Image More +15 fotoğraf
Mimi's Boutique Hotel
Bole Area , Addis Ababa

Mimi's Boutique Hotel misafirlere Addis Ababa (Bole) bölgesinde, Edna Alışveriş Merkezi yakınında ve Medhane Alem Kilisesi ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Selam City Mall ile 0,6 mi (1 km) ve Etiyopya Dünya Bankası ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

17 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Luxury
Luxury Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda
Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x