Daamat Hotel

Addis Ababa
Daamat Hotel Genel
Daamat Hotel Genel
Daamat Hotel Genel
Daamat Hotel Öne Çıkan Resim
Daamat Hotel Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Daamat Hotel
Namibia Street, Edna Mall Round About , Addis Ababa

Daamat Hotel misafirlere Addis Ababa (Bole) bölgesinde, Edna Alışveriş Merkezi yakınında ve Medhane Alem Kilisesi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Selam City Mall ile 0,7 mi (1,1 km) ve Etiyopya Dünya Bankası ile 1,1 mi (1,9 km) mesafede.

Yeha Daamat Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 49 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Junior Süit
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x