South Gate Hotel Apartment

Addis Ababa
South Gate Hotel Apartment Öne Çıkan Resim
South Gate Hotel Apartment Dış Mekan
South Gate Hotel Apartment İç Mekan
South Gate Hotel Apartment Oda Düzeni
South Gate Hotel Apartment Oda Düzeni
Image More +15 fotoğraf
South Gate Hotel Apartment
Namibia street , Addis Ababa

South Gate Hotel Apartment misafirlere Addis Ababa (Bole) bölgesinde, Edna Alışveriş Merkezi yakınında ve Medhane Alem Kilisesi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı apart daire Selam City Mall ile 0,8 mi (1,2 km) ve Etiyopya Dünya Bankası ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

42 odada minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca kuaför ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Oda
Room
Standard Stüdyo
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x