Tiflout Agnau

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Tiflout Agnau Öne Çıkan Resim
Tiflout Agnau İç Mekan
Tiflout Agnau Yerinde Yemek
Tiflout Agnau Oda Manzaraları
Tiflout Agnau Banyo Tipleri
Image More +13 fotoğraf
Tiflout Agnau
Rue Bab Agnaou Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Tiflout Agnau size Marrakech merkezinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Mellah Çarşısı ile yürüyerek 6 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Altıncı Muhammed Caddesi ile 2,1 mi (3,4 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Oda
Comfort
Comfort Ev
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Classic Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x