Riad Marrakech By Hivernage

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Marrakech By Hivernage Genel
Riad Marrakech By Hivernage Öne Çıkan Resim
Riad Marrakech By Hivernage İç Mekan
Riad Marrakech By Hivernage Yerinde Yemek
Riad Marrakech By Hivernage Yerinde Yemek
Image More +16 fotoğraf
Riad Marrakech By Hivernage
Angle Arset Lamaach & Dr Linares Medina Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Marrakech By Hivernage misafirlere Marrakech (Medine) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Koutoubia Minaresi ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı riad otel Altıncı Muhammed Caddesi ile 1,8 mi (3 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca riad otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu riad otelde misafirler için ayrıca bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Room
Standard Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x