Zwin Zwin Boutique Hôtel & SPA

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Zwin Zwin Boutique Hôtel & SPA Öne Çıkan Resim
Zwin Zwin Boutique Hôtel & SPA Dış Mekan
Zwin Zwin Boutique Hôtel & SPA Dış Mekan
Zwin Zwin Boutique Hôtel & SPA Dış Mekan
Zwin Zwin Boutique Hôtel & SPA Dış Mekan
Image More +150 fotoğraf
Zwin Zwin Boutique Hôtel & SPA
10 riad mokha Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Marrakech (Medine) bölgesindeki Zwin Zwin Boutique Hôtel & SPA konaklamanızda Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Bahia Sarayı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu spa olan otel Le Jardin Secret ile 1,8 km (1,1 mi) ve Marrakech Plaza ile 2,5 km (1,5 mi) mesafede.

Zwin Zwin Boutique Hôtel & SPA misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Yakındaki temalı parkta bir gün planlıyorsanız, (ücretli) servisi kullanabilirsiniz.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Junior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Veranda, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x