Tien Sa Hotel

Orta Vietnam, Da Nang
Tien Sa Hotel Genel
Tien Sa Hotel Öne Çıkan Resim
Tien Sa Hotel Dış Mekan
Tien Sa Hotel Dış Mekan
Tien Sa Hotel Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Tien Sa Hotel
21 Ly Thuong Kiet P Thach Thang Orta Vietnam, Da Nang

Tien Sa Hotel size Da Nang merkezinde, My Khe Plajı ve Da Nang Kent Yönetim Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Han River ile 0,3 mi (0,5 km) ve Dragon Köprüsü ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Yemek servisi için Tien Sa Beach Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 55 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Da Nang bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 861 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz vale otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x