Grandvrio City Danang By Route Inn Group

Orta Vietnam, Da Nang
Grandvrio City Danang By Route Inn Group Genel
Grandvrio City Danang By Route Inn Group Genel
Grandvrio City Danang By Route Inn Group Öne Çıkan Resim
Grandvrio City Danang By Route Inn Group Dış Mekan
Grandvrio City Danang By Route Inn Group Kahvaltı
Image More +42 fotoğraf
Grandvrio City Danang By Route Inn Group
01-03 Dong Da, Hai Chau Orta Vietnam, Da Nang

Grandvrio City Danang By Route Inn Group size Da Nang merkezinde, My Khe Plajı ve Han River ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Dragon Köprüsü ile 2,8 mi (4,6 km) ve Da Nang Kent Yönetim Merkezi ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan Asagao yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 162 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Açık havuz, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Da Nang bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3660 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Küvet (Onsen bath service included)
Junior
Junior Tek Kişilik Oda (Onsen Bath service included)
Room
Premier Oda (Deluxe - Onsen bath service included)
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Onsen bath service included)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x