Saigontourane Hotel

Orta Vietnam, Da Nang
Saigontourane Hotel Genel
Saigontourane Hotel Genel
Saigontourane Hotel Genel
Saigontourane Hotel Öne Çıkan Resim
Saigontourane Hotel Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Saigontourane Hotel
05 Dong Da Street Thach Thang Ward, Haichau District Orta Vietnam, Da Nang

Saigontourane Hotel size Da Nang merkezinde, My Khe Plajı ve Han River ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dragon Köprüsü ile 2,8 mi (4,6 km) ve Da Nang Kent Yönetim Merkezi ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Saigon yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 82 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Da Nang bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3875 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

VIP,
VIP, Delüks
Room
Premium Süit, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda
Room
Junior Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x