Di Lusso Hotel

Orta Vietnam, Da Nang
Di Lusso Hotel Genel
Di Lusso Hotel Genel
Di Lusso Hotel Genel
Di Lusso Hotel Genel
Di Lusso Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +33 fotoğraf
Di Lusso Hotel
14 Bach Dang, Phuong Thach Than Quan Thanh Khe Orta Vietnam, Da Nang

Di Lusso Hotel misafirlere Da Nang (Da Nang Şehir Merkezi) bölgesinde, My Khe Plajı ve Da Nang Kent Yönetim Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Han River ile 0,3 mi (0,4 km) ve Dragon Köprüsü ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, Balkon, Nehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Penceresiz
Room
Senior Süit, 1 Yatak Odası, Balkon, Nehir Manzaralı
Room
Executive Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x