The SIS Kata Resort

Güney Tayland, Karon
The SIS Kata Resort Genel
The SIS Kata Resort Genel
The SIS Kata Resort Genel
The SIS Kata Resort Genel
The SIS Kata Resort Genel
Image More +90 fotoğraf
The SIS Kata Resort
255 Kok Tanode Road Güney Tayland, Karon

The SIS Kata Resort misafirlere Karon bölgesinde, plaj yakınında, Kata Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Kata Noi Plajı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Karon Plajı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Patong Plajı ile 6,8 mi (11 km) mesafede.

Otelin restoranı DAWN TIL DUSK misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 3 bar/dinlenme salonu veya 2 havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 124 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Deniz Manzaralı (Partial Sea View (SIS over the Sea))
Superior
Superior Oda (SIS Jacuzzi Pool)
Room
Superior Oda (SIS on the Hill, No View)
Room
Superior Oda, Havuz Manzaralı (SIS over the Stella Pool)
Room
Superior Oda, Bahçe Manzaralı (SIS over the Garden)
Room
Stüdyo, Bahçe Manzaralı (SIS Studio)
Room
Süit, Deniz Manzaralı (The SIS Suite )

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x