Chanalai Garden Resort, Kata Beach

Güney Tayland, Karon
Chanalai Garden Resort, Kata Beach Genel
Chanalai Garden Resort, Kata Beach Genel
Chanalai Garden Resort, Kata Beach Genel
Chanalai Garden Resort, Kata Beach Genel
Chanalai Garden Resort, Kata Beach Genel
Image More +55 fotoğraf
Chanalai Garden Resort, Kata Beach
247 Koktanode Rd Kata Beach Güney Tayland, Karon

Karon bölgesindeki Chanalai Garden Resort, Kata Beach misafirlere Kata Noi Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Karon Plajı ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Chalong Tapınağı ile 8,9 km ve Promthep Burnu ile 9,7 km mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Morakot Restaurant ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 209 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, Deniz Manzaralı (Club)
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Room
Signature Club Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x