Orchidacea Resort

Güney Tayland, Karon
Orchidacea Resort Genel
Orchidacea Resort Genel
Orchidacea Resort Genel
Orchidacea Resort Genel
Orchidacea Resort Genel
Image More +127 fotoğraf
Orchidacea Resort
210 Khoktanod Road Kata Beach Güney Tayland, Karon

Orchidacea Resort misafirlere Karon bölgesinde, plaj yakınında, Kata Plajı yakınında ve Kata Noi Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu resort otel Karon Plajı ile 1,3 mi (2,2 km) ve Patong Plajı ile 6,7 mi (10,9 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan Cattleya yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 154 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz yapay nehir ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu resort otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x