Andaman Cannacia Resort & Spa

Güney Tayland, Karon
Andaman Cannacia Resort & Spa Genel
Andaman Cannacia Resort & Spa Genel
Andaman Cannacia Resort & Spa Genel
Andaman Cannacia Resort & Spa Genel
Andaman Cannacia Resort & Spa Genel
Image More +91 fotoğraf
Andaman Cannacia Resort & Spa
212 Kok Tanod Rd Kata Beach, Muang Güney Tayland, Karon

Andaman Cannacia Resort & Spa konaklamanızda Karon bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Kata Plajı ve Kata Noi Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı resort otel Dino Park Mini Golf ile 2,2 km ve Karon Seyir Noktası ile 2,4 km mesafede.

Sunset Terrace yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 105 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve saç kurutma makinesi. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Suite
Room
Canna Deluxe
Room
Villa
Room
Deluxe Oda
Room
Canna Deluxe Seaview
Room
Villa, Deniz Manzaralı
Room
Royal Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x