The Ocean Villas

Orta Vietnam, Tân Lưu
The Ocean Villas Genel
The Ocean Villas Genel
The Ocean Villas Genel
The Ocean Villas Genel
The Ocean Villas Genel
Image More +126 fotoğraf
The Ocean Villas
Truong Sa Street, Group 74, Hoa Hai Ward Ngu Hanh Son District Orta Vietnam, Tân Lưu

The Ocean Villas misafirlere Da Nang (Ngũ Hành Sơn Dağı) bölgesinde, My Khe Plajı ve Non Nuoc Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Han River ile 5,8 mi (9,4 km) ve An Bang Plajı ile 6,4 mi (10,3 km) mesafede.

Yemek servisi için Whitecaps and Bistro ideal, bu denize sıfır bistro bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. İsterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da var. Misafirlere içecek servisi olan plaj bar veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 115 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Luxury
Luxury Villa, 5 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Denize Sıfır
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Ortak Banyo
Room
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 5 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Denize Sıfır
Room
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Luxury Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x