Luxury Apartment in 5 Stars Resort

Orta Vietnam, Tân Lưu
Luxury Apartment in 5 Stars Resort Genel
Luxury Apartment in 5 Stars Resort Genel
Luxury Apartment in 5 Stars Resort Öne Çıkan Resim
Luxury Apartment in 5 Stars Resort Dış Mekan
Luxury Apartment in 5 Stars Resort Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Luxury Apartment in 5 Stars Resort
Truong Sa Orta Vietnam, Tân Lưu

Da Nang (Ngũ Hành Sơn Dağı) bölgesindeki Luxury Apartment in 5 Stars Resort misafirlere Non Nuoc Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Marble Dağları le 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu daire My Khe Plajı ile 5 km (3,1 mil) ve Han River ile 9,4 km (5,8 mil) mesafede.

Luxury Apartment in 5 Stars Resort misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 45-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Stüdyo, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x