Luxury Yacht Villa

Orta Vietnam, Tân Lưu
Luxury Yacht Villa Genel
Luxury Yacht Villa Genel
Luxury Yacht Villa Genel
Luxury Yacht Villa Genel
Luxury Yacht Villa Genel
Image More +307 fotoğraf
Luxury Yacht Villa
The Ocean Villa Resort Truong Sa Street, Hoa Hai Ward Orta Vietnam, Tân Lưu

Luxury Yacht Villa misafirlere Da Nang (Ngũ Hành Sơn Dağı) bölgesinde, My Khe Plajı ve BRG Da Nang Golf Sahası ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan villa Han River ile 5,8 mi (9,3 km) ve An Bang Plajı ile 6,4 mi (10,3 km) mesafede.

Luxury Yacht Villa içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli Kore kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa (8 Bedrooms)
Senior
Senior Villa, 5 Yatak Odası, Sigara İçilebilir, Mutfak
Room
Standard Villa, 4 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı
Room
Luxury Villa, 6 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Balkon
Room
Superior Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x