Ocean Beach Villas Da Nang

Orta Vietnam, Tân Lưu
Ocean Beach Villas Da Nang Genel
Ocean Beach Villas Da Nang Genel
Ocean Beach Villas Da Nang Genel
Ocean Beach Villas Da Nang Genel
Ocean Beach Villas Da Nang Genel
Image More +141 fotoğraf
Ocean Beach Villas Da Nang
Truong Sa Street Hoa Hai Ward, Ngu Hanh Son District Orta Vietnam, Tân Lưu

Ocean Beach Villas Da Nang misafirlere Da Nang (Ngũ Hành Sơn Dağı) bölgesinde, My Khe Plajı ve Non Nuoc Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan villa Han River ile 5,7 mi (9,3 km) ve An Bang Plajı ile 6,5 mi (10,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve LED televizyon olan 5 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Özel küçük mutfak ve içinde set üstü ocak. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı giriş, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Villa,
Villa, 4 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzarası
Deluxe
Deluxe Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Family
Family Villa, 5 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 4 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Stüdyo
Room
Family Villa, 5 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
5 Bedroom Garden Villa, Near Beach Access

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x