Indra Angkor Residence

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Indra Angkor Residence Genel
Indra Angkor Residence Genel
Indra Angkor Residence Genel
Indra Angkor Residence Genel
Indra Angkor Residence Genel
Image More +124 fotoğraf
Indra Angkor Residence
No. 522, Group 13, Vichea, Chen Village Svay Dangkum Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Indra Angkor Residence konaklamanızda Siem Reap merkezinde, Eski Pazar Bölgesi ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Angkor Night Market ile 1,4 km ve Wat Preah Prom Rath ile 1,5 km mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Advaya ideal; otelin havuz kenarı bar/oturma salonu misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 17 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Gece kulübü, açık havuz ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat sunulur, ayrıca ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Suite With Terrace and Pool View - Free Pick Up
Family
Family Deluxe With Balcony - Free Pick
Studio
Studio Double With Balcony - Free Pick Up
Room
Cabana Twin - Free Pick up
Room
King Suite With Balcony Pool View - Free Pick Up
Room
Studio Twin - Free Pick Up
Room
Honeymoon Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x