The Manor House at the Queen Victoria Hotel by NEWMARK

Route 62, Cape Town
The Manor House at the Queen Victoria Hotel by NEWMARK Genel
The Manor House at the Queen Victoria Hotel by NEWMARK Genel
The Manor House at the Queen Victoria Hotel by NEWMARK Öne Çıkan Resim
The Manor House at the Queen Victoria Hotel by NEWMARK Dış Mekan
The Manor House at the Queen Victoria Hotel by NEWMARK Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
The Manor House at the Queen Victoria Hotel by NEWMARK
Moorings 5 & Portswood Ridge 5 Portswood Rd V & A Waterfront Route 62, Cape Town

The Manor House at the Queen Victoria Hotel by NEWMARK misafirlere Cape Town (Victoria and Alfred Waterfront) bölgesinde, Oranjezicht Şehir Çiftliği Pazarı ve Two Oceans Aquarium ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Masa Dağı ile 4,8 mi (7,8 km) ve Camps Bay Plajı ile 4,9 mi (7,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz, buhar odası ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Junior Süit, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x