RoomQuay Portswood Ridge

Route 62, Cape Town
RoomQuay Portswood Ridge Öne Çıkan Resim
RoomQuay Portswood Ridge Oda Manzaraları
RoomQuay Portswood Ridge Oda Düzeni
RoomQuay Portswood Ridge Oda Düzeni
RoomQuay Portswood Ridge Oda Düzeni
Image More +54 fotoğraf
RoomQuay Portswood Ridge
Moorings 2, Portswood Ridge V&A Waterfront Route 62, Cape Town

RoomQuay Portswood Ridge misafirlere Cape Town (Victoria and Alfred Waterfront) bölgesinde, Oranjezicht Şehir Çiftliği Pazarı ve Two Oceans Aquarium ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Masa Dağı ile 4,8 mi (7,8 km) ve Camps Bay Plajı ile 4,9 mi (7,8 km) mesafede.

Restoranda RoomQuay Portswood Ridge misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x