Jackie O Luxury Yacht

Route 62, Cape Town
Jackie O Luxury Yacht Genel
Jackie O Luxury Yacht Genel
Jackie O Luxury Yacht Genel
Jackie O Luxury Yacht Öne Çıkan Resim
Jackie O Luxury Yacht Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Jackie O Luxury Yacht
Dock Road Route 62, Cape Town

Bu tekne Cape Town limanından demir almakta ve seyahatinizin en azından bir kısmı boyunca karadan uzakta seyretmektedir.

Kruvaziyerde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Presidential
Presidential Süit
Süit
Süit (King)
Room
Süit (Twin 1)
Room
Süit (Twin 2)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x