The Manner Icon 56 Rooftop Pool

Güney Vietnam, Quận 4
The Manner Icon 56 Rooftop Pool Öne Çıkan Resim
The Manner Icon 56 Rooftop Pool Dış Mekan
The Manner Icon 56 Rooftop Pool Oda Düzeni
The Manner Icon 56 Rooftop Pool Oda Düzeni
The Manner Icon 56 Rooftop Pool Oda Düzeni
Image More +22 fotoğraf
The Manner Icon 56 Rooftop Pool
56 Ben Van Don Quan 4 Güney Vietnam, Quận 4

The Manner Icon 56 Rooftop Pool misafirlere Ho Chi Minh City (Quận 4) bölgesinde, Ben Thanh Pazarı ve Nha Rong İskelesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 1,3 mi (2,1 km) ve Pham Ngu Lao Backpacker Area ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak, Şehir Manzaralı
Panoramic
Panoramic Apart Daire, 3 Yatak Odası, Sigara İçilebilir, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x