Mia Apartment 1 - ICON 56

Güney Vietnam, Quận 4
Mia Apartment 1 - ICON 56 Genel
Mia Apartment 1 - ICON 56 Öne Çıkan Resim
Mia Apartment 1 - ICON 56 Dış Mekan
Mia Apartment 1 - ICON 56 Dış Mekan
Mia Apartment 1 - ICON 56 Oda Manzaraları
Image More +32 fotoğraf
Mia Apartment 1 - ICON 56
132 Ben Van Don, Ward 12, District 4 Güney Vietnam, Quận 4

Mia Apartment 1 - ICON 56 misafirlere Ho Chi Minh City (Bach Dang Nehir Kenarı) bölgesinde, Nha Rong İskelesi ve Bitexco Financial Tower Gökdeleni ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu daire Vietnam Takashimaya Alışveriş Merkezi ile 2,2 km (1,3 mil) ve Ben Thanh Pazarı ile 2,4 km (1,5 mil) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, Havuz Kullanımı, Şehir Manzaralı
Room
Luxury Apart Daire, 3 Yatak Odası, Havuz Kullanımı, Şehir Manzaralı
Room
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Kullanımı, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x