The Manner Luxury Apartment

Güney Vietnam, Quận 4
The Manner Luxury Apartment Öne Çıkan Resim
The Manner Luxury Apartment Dış Mekan
The Manner Luxury Apartment İç Mekan
The Manner Luxury Apartment Oda Düzeni
The Manner Luxury Apartment Oda Düzeni
Image More +26 fotoğraf
The Manner Luxury Apartment
56 Ben Van Don W.12 D.4 Güney Vietnam, Quận 4

The Manner Luxury Apartment misafirlere Ho Chi Minh City (Quận 4) bölgesinde, Ben Thanh Pazarı ve Nha Rong İskelesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 1,3 mi (2,1 km) ve Pham Ngu Lao Backpacker Area ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Internal Lounge, The Manner Luxury Apartment misafirlerine yemek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 55-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x