The Lynx Mountain Resort

Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Florina
The Lynx Mountain Resort Öne Çıkan Resim
The Lynx Mountain Resort Dış Mekan
The Lynx Mountain Resort Dış Mekan
The Lynx Mountain Resort Dış Mekan
The Lynx Mountain Resort Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
The Lynx Mountain Resort
Lofos Agiou Panteleimonos Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Florina

Florina bölgesindeki The Lynx Mountain Resort konaklamanızda, Folk Museum ve Museum of Modern Art ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Çağdaş Sanat Müzesi ile 0,8 mi (1,2 km) ve ARKTOUROS Çevre Kuruluşu Merkezi ile 16,5 mi (26,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 38 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Tempur-Pedic yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için spa küveti ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Premier
Premier Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Süit
Süit (The Lynx)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Grand Süit (The Lynx)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x