Phaidon Hotel & Spa

Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Florina
Phaidon Hotel & Spa Genel
Phaidon Hotel & Spa Genel
Phaidon Hotel & Spa Genel
Phaidon Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Phaidon Hotel & Spa Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Phaidon Hotel & Spa
Viglas 1 & Varnountos Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Florina

Florina bölgesindeki Phaidon Hotel & Spa konaklamanızda, Folk Museum ve Museum of Modern Art ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Çağdaş Sanat Müzesi ile 1,4 mi (2,2 km) ve ARKTOUROS Çevre Kuruluşu Merkezi ile 17,2 mi (27,7 km) mesafede.

Restoranda Phaidon Hotel & Spa misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 38 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, spa küveti ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x