Emerald Suites

Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Florina
Emerald Suites Öne Çıkan Resim
Emerald Suites Dış Mekan
Emerald Suites İç Mekan
Emerald Suites İç Mekan
Emerald Suites İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Emerald Suites
Konstantinou Karamanli 47 Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Florina

Emerald Suites misafirlere Florina merkezinde, Folk Museum ve Museum of Modern Art ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Çağdaş Sanat Müzesi ile 0,8 mi (1,2 km) ve ARKTOUROS Çevre Kuruluşu Merkezi ile 16,9 mi (27,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 31 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve terlik vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Oda
Family
Family Süit
Deluxe
Deluxe Dubleks
Presidential
Presidential Dubleks
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x