Veltsi Hotel

Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Florina
Veltsi Hotel Genel
Veltsi Hotel Öne Çıkan Resim
Veltsi Hotel Dış Mekan
Veltsi Hotel Dış Mekan
Veltsi Hotel Dış Mekan
Image More +79 fotoğraf
Veltsi Hotel
6th klm Florinas-Prespon Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Florina

Florina bölgesindeki Veltsi Hotel misafirlere dağda, Folk Museum ve Museum of Modern Art ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Çağdaş Sanat Müzesi ile 3,7 mi (5,9 km) ve ARKTOUROS Çevre Kuruluşu Merkezi ile 20,3 mi (32,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için buzdolabı olan 40 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit, Şömine
Family
Family Süit
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x