THE LOCAL WAY, POLANCO, Residencial Miyana.

Mexico City
THE LOCAL WAY, POLANCO, Residencial Miyana. Genel
THE LOCAL WAY, POLANCO, Residencial Miyana. Öne Çıkan Resim
THE LOCAL WAY, POLANCO, Residencial Miyana. Dış Mekan
THE LOCAL WAY, POLANCO, Residencial Miyana. İç Mekan
THE LOCAL WAY, POLANCO, Residencial Miyana. Yerinde Yemek
Image More +19 fotoğraf
THE LOCAL WAY, POLANCO, Residencial Miyana.
Av. Ejército Nacional 769 Col. Granada , Mexico City

Bu apart daire misafirlere Meksiko (Miguel Hidalgo) bölgesinde, Antara Polanco yakınında ve Español Hastanesi ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu daire Museo Soumaya ile 0,6 km (0,4 mi) ve Plaza Carso Alışveriş Merkezi ile 0,8 km (0,5 mi) mesafede.

Bu dairede, 15 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için 40-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için masa ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri her konaklamada bir kere verilmeketdir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu dairede ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve kuaför sunulmaktadır. Misafirler 600 metre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı çıkış ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x