Miyana Luxury Suites

Mexico City
Miyana Luxury Suites Genel
Miyana Luxury Suites Genel
Miyana Luxury Suites Genel
Miyana Luxury Suites Genel
Miyana Luxury Suites Genel
Image More +53 fotoğraf
Miyana Luxury Suites
Av Ejército Nacional 769 Granada , Mexico City

Bu apart otel konaklamanızda Meksiko merkezinde, Español Hastanesi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Parque Zoologico de Chapultepec (Chapultepec Zooloji Parkı) ile 4 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu apart daire Avenida Presidente Masaryk ile 2,3 km (1,4 mi) ve Chapultepec Park ile 4 km (2,5 mi) mesafede.

Restoranda bu apart otel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Klimalı bu apart dairede mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Misafirler için apart dairede bir Select Comfort yatak mevcuttur. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve düz ekran televizyon var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, kapalı havuz ve sauna mevcuttur. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, gözetimli çocuk bakımı ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x