Polanco Luxury Condo

Mexico City
Polanco Luxury Condo Genel
Polanco Luxury Condo Genel
Polanco Luxury Condo Genel
Polanco Luxury Condo Genel
Polanco Luxury Condo Öne Çıkan Resim
Image More +46 fotoğraf
Polanco Luxury Condo
Av Ejército Nacional 769, Granada , Mexico City

Bu daire konaklamanızda Meksiko merkezinde, Español Hastanesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Auditorio Nacional ile 11 dakika mesafede olacaksınız. Bu aile dostu daire Parque Zoologico de Chapultepec (Chapultepec Zooloji Parkı) ile 2,7 km (1,7 mi) ve Chapultepec Park ile 3,5 km (2,1 mi) mesafede.

Bu dairede, 5 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Misafirler için kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur; ayrıca bir Tek Kişilik çekyat bulunmaktadır. Keyifli vakit geçirmeniz için Akıllı televizyonlar ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 spa küveti, sauna ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu Art Deco stili dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x