The Island Town Hotel - Adults Only

Zanzibar, Zanzibar Town
The Island Town Hotel - Adults Only Öne Çıkan Resim
The Island Town Hotel - Adults Only Kahvaltı
The Island Town Hotel - Adults Only Kahvaltı
The Island Town Hotel - Adults Only Yerinde Yemek
The Island Town Hotel - Adults Only Yerinde Yemek
Image More +18 fotoğraf
The Island Town Hotel - Adults Only
1226 Kokoni Street, Darajani Stone Town Zanzibar, Zanzibar Town

The Island Town Hotel - Adults Only size Zanzibar Town merkezinde, Malindi Mosque ile 5 dakika yürüyüş ve Shakti Temple ile 7 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Darajani Market ile 0,2 mi (0,4 km) ve Zanzibar Feribot Terminali ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x