Furaha Accommodation

Zanzibar, Zanzibar Town
Furaha Accommodation Genel
Furaha Accommodation Öne Çıkan Resim
Furaha Accommodation Kahvaltı
Furaha Accommodation Yerinde Yemek
Furaha Accommodation Banyo Tipleri
Image More +6 fotoğraf
Furaha Accommodation
Malindi 682 Zanzibar, Zanzibar Town

Furaha Accommodation Zanzibar Town merkezinde, Malindi Mosque ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Christ Church Katedrali ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Prison Island ile 0,6 km (0,4 mil) ve Slave Market ile 1,2 km (0,8 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.30, hafta sonu 8.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

4 klimalı oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı bulunmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda, Sigara İçilmez, Mutfak
Room
Comfort Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x