Kholle House

Zanzibar, Zanzibar Town
Kholle House Öne Çıkan Resim
Kholle House Dış Mekan
Kholle House İç Mekan
Kholle House İç Mekan
Kholle House İç Mekan
Image More +86 fotoğraf
Kholle House
607/608 Malindi Zanzibar, Zanzibar Town

Kholle House misafirlere Zanzibar Town merkezinde, Malindi Mosque ve Zanzibar Feribot Terminali ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Prison Island ile 0,3 mi (0,5 km) ve Slave Market ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Kişilik Oda, Küvet
Premium
Premium Süit
Classic
Classic Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon, Havuz Kenarı
Classic
Classic Süit
Room
Deluxe Oda
Room
Basic Tek Kişilik Oda
Room
Family Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Küçük Mutfak, Bahçeli
Room
Luxury Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Küçük Mutfak, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x