The Family Kingdom Resort

Freetown
The Family Kingdom Resort Genel
The Family Kingdom Resort Genel
The Family Kingdom Resort Genel
The Family Kingdom Resort Genel
The Family Kingdom Resort Genel
Image More +80 fotoğraf
The Family Kingdom Resort
9 Lumley Beach Road, Aberdeen , Freetown

The Family Kingdom Resort misafirlere Freetown bölgesinde, plajda ve Lumley Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Ulusal Stadyum ile 4,5 mi (7,2 km) ve St John's Maroon Church ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Afrika mutfağı alanında uzman olan Papaya yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 97 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Apart
Apart Daire, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Engellilere Uygun, Zemin Kat
Room
Standard Süit
Room
Family Bungalov, 2 Yatak Odası
Room
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x