The Lead Hotel

Freetown
The Lead Hotel Genel
The Lead Hotel Genel
The Lead Hotel Genel
The Lead Hotel Genel
The Lead Hotel Genel
Image More +120 fotoğraf
The Lead Hotel
72a Cape Road , Freetown

The Lead Hotel konaklamanızda Freetown bölgesinde, Lumley Plajı ile 0,1 km (0,1 mi) ve Ulusal Stadyum ile 7,3 km (4,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Cotton Tree ile 8,9 km ve Law Courts ile 8,9 km mesafede.

The Lead Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7 ve 10, hafta sonu 7 ve 11 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 44 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 50-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Stüdyo Süit
Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Business Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x